frkbem

frkbem
40, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Jeg har strikka siden jeg var tenåring, men har hatt noen strikkefrie år. I fjor fant jeg fram pinnene igjen og i sommer ble jeg hekta på stoff og sy barneklær..da er det altså bomullsstoffer og slikt jeg mener;) Egentlig er jeg utdannet (restaurant) kokk, men ga meg for 2 år siden.Tror at siden jeg ikke er kreativ med mat lenger, så trengte jeg en annen måte å få utløp for kreativiteten. Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com. Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :)

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Tunika med epleskog på

Publisert: 29.04.2012 @ 20:17 Kategori: Overdeler Kommentarer: 6 kommentarer

Herlige epleskogen stoffet har blitt til nok en tunika, men denne gangen med rosa ribb. Den forrige lagde jeg til min egen gullonge, men denne blir lagt ut for salg på FB. På den første tunikaen hadde jeg rullefald søm på kanten rundt, men dette stoffet egnet seg ikke så bra til det. Det rullet seg bare opp, så på denne har jeg lagd ribb kant.  Her kan du se den andre tunikaen i samme stoff.Hvilken syns du var finest?


Jeg har vært flittig i dag og fått rydda syrommet, skjønner ikke hvem det er som roter så fælt der inne ;)Ha en fin kveld!

6 kommentarer

Postet av: Sirdalsrypa - Grete

Dette her er du såflink til :)) og rydda har du også gitt hihi må til en gang i blandt ja, noen ganger koser jeg meg bare med å rydde og sortere på syrommet jeg, kjekt det også :)

fin den andre også, men jeg likte denne best
Dato: 29.04.2012 Tid: 20:22 URL: http://sirdalsrypa.blogg.no

Postet av: frkbem

Takk:) Det er tungt å komme igang med rydding, men så er det egentlig ganske ok når man først setter i gang :) Jeg likte vel også denne best
Dato: 29.04.2012 Tid: 20:26 URL:

Postet av: janomine

Dette stoffet er kjempefint. Flott syrom du har! Veldig deilig å få ryddet litt, men det varer så kort her hos meg...........
Dato: 30.04.2012 Tid: 16:31 URL: http://janomine.blogg.no

Postet av: dandilion

Flott tunika! Nydelig stoff i herlige farger :) Av og til kan det være riktig å skjekt å rydde og sortere. Trengs en liten opprydning på hobbybordet mitt, ser jeg :)
Dato: 30.04.2012 Tid: 20:13 URL: http://dandilion.blogg.no

Postet av: frkbem

dandilion: Takk:) Ja man må bare ta seg selv i nakken iblandt og så er det ikke så ille når man først er i gang:)
Dato: 30.04.2012 Tid: 21:29 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: frkbem

janomine: Ja syrommet ble til etter at hele familien ble lei av at det ble så mye rot på spisebordet vårt. Da ofret vi to boder, som vi slo vekk veggen mellom så ble det mitt syrom:) Du kan tro at det ikke er så veldig lenge ryddig her heller :)
Dato: 30.04.2012 Tid: 21:31 URL: http://frkbem.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits