frkbem

frkbem
40, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Jeg har strikka siden jeg var tenåring, men har hatt noen strikkefrie år. I fjor fant jeg fram pinnene igjen og i sommer ble jeg hekta på stoff og sy barneklær..da er det altså bomullsstoffer og slikt jeg mener;) Egentlig er jeg utdannet (restaurant) kokk, men ga meg for 2 år siden.Tror at siden jeg ikke er kreativ med mat lenger, så trengte jeg en annen måte å få utløp for kreativiteten. Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com. Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :)

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Litt småpjusk

Publisert: 24.04.2012 @ 20:01 Kategori: Luer Kommentarer: 6 kommentarer

Nok en dag med bare en snartur innom sy rommet. Har ennå noen bestillinger inne jeg burde fått gjort ferdig denne uka, får se i helgen om det blir tid da. Jeg fortalte i ett tidligere innlegg at det har blitt mye sying i Sydilla stoffene, så dilemmaet var om jeg skulle legge inn en stor bestilling på stoffer der eller bare droppe det. Nå er det jo sånn at jeg er jo egentlig like begeistret for det flotte stoffet som kundene mine er, så da ble det en stor bestilling. Hittil har jeg bare bestilt fra halvmeter til max to meter av de forskjellige stoffene. Denne gangen ble det litt mere av de stoffene jeg vet er populære. Var faktisk ennå i tvil når jeg skulle bekrefte bestillingen, men nå er det for sent å angre:)

 

Noen bestilte luer.

Noen flere pannebånd.


I morgen tidlig er det jobb igjen.

Ha en fin kveld!

6 kommentarer

Postet av: Sirdalsrypa - Grete

Så flott at du selger så masse :)) her er det litt stillstand så jeg må nok klare meg med det stofflageret jeg har hihi
Dato: 24.04.2012 Tid: 22:03 URL: http://sirdalsrypa.blogg.no

Postet av: synnovesyr

Forstår at dette er et populært stoff,det er kjempefint,moro at du selger så mye:)
Dato: 24.04.2012 Tid: 23:43 URL: http://synnovesyr.blogg.no

Postet av: janomine

Lurer på hvor mange pannebånd du har sydd.......?? Artig at du får solgt så mye. Må nok gjøre noe siden epla går treigt. Pga prisen har jeg strøket mye der. Får gjøre et framstøt på andre arenaer etter hvert.
Dato: 25.04.2012 Tid: 19:15 URL: http://janomine.blogg.no

Postet av: frkbem

janomine: Måtte sjekke antallet:) Når alle pannebåndene jeg holder på med nå er ferdige, er det blitt sydd 41 pannebånd. Pluss de 22 som jeg lagde sist :) Kan nok være lurt å bruke andre medier også for å få solgt.
Dato: 25.04.2012 Tid: 21:06 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: frkbem

synnovesyr: Ja må si at jeg har ikke hatt "fritidsproblemer" etter jeg begynte å sy :)
Dato: 25.04.2012 Tid: 21:06 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: frkbem

Sirdalsrypa: Ja nå er det stopp med innkjøp, hvis ikke må vi bygge ut her ;)) Det eneste jeg skal investere i nå er en coverpro maskin:)
Dato: 25.04.2012 Tid: 21:08 URL: http://frkbem.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits