frkbem

frkbem
40, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Jeg har strikka siden jeg var tenåring, men har hatt noen strikkefrie år. I fjor fant jeg fram pinnene igjen og i sommer ble jeg hekta på stoff og sy barneklær..da er det altså bomullsstoffer og slikt jeg mener;) Egentlig er jeg utdannet (restaurant) kokk, men ga meg for 2 år siden.Tror at siden jeg ikke er kreativ med mat lenger, så trengte jeg en annen måte å få utløp for kreativiteten. Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com. Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :)

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Gratis leste mønster

Publisert: 23.04.2012 @ 21:29 Kategori: Tutorials/ Gratis mønster Kommentarer: 2 kommentarer

Her om dagen ble jeg den lykkelige eier av disse herlige lestene, som er strikket av min mor. Hvis du vil strikke de kan du finne mønsteret HER.

Disse er strikket i garnet Sterk, som lever opp til navnet sitt. Det er et veldig slitesterkt garn som passer perfekt til lester.


Har ikke vært så produktiv i dag, for jeg var så trøtt etter jobb. Noe har blitt gjort, fikk bestilling på en siklesmekke som passer både til gutt og jente, noe jeg mener denne gjør.Ellers så har jeg kutta opp ferdig til 3stk. luer jeg har bestilling på. De får vente til i morgen.

God natt:)

 

2 kommentarer

Postet av: Grete

flotte sokker :) og hadde jeg hatt tålmodighet og smidige fingre skulle jeg så absolutt ha prøvd meg på dem :))

smekka var fin, passer fint til begge kjønn ! Har du brukt frotte eller er det jersey ?
Dato: 24.04.2012 Tid: 06:52 URL:

Postet av: frkbem

Grete: Det er interlock, så den er litt tykkere enn med jersey og velour på baksiden :)
Dato: 24.04.2012 Tid: 19:42 URL: http://frkbem.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits