frkbem

frkbem
40, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Jeg har strikka siden jeg var tenåring, men har hatt noen strikkefrie år. I fjor fant jeg fram pinnene igjen og i sommer ble jeg hekta på stoff og sy barneklær..da er det altså bomullsstoffer og slikt jeg mener;) Egentlig er jeg utdannet (restaurant) kokk, men ga meg for 2 år siden.Tror at siden jeg ikke er kreativ med mat lenger, så trengte jeg en annen måte å få utløp for kreativiteten. Du kan kontakte meg på koseklaer@hotmail.com. Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :)

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Løvenes konge

Publisert: 19.04.2012 @ 14:18 Kategori: Bukser/overdeler sett Kommentarer: 4 kommentarer

Dette stoffet er "helt konge" syns jeg og er veldig glad for å ha fått ønske om en overdel og en bukse. Det ble en tunika og en smal utgave av posebuksa. Jeg hadde egentlig tenkt å sy en tights til, men syns det ble litt kjedelig. En slik bukse varer dessuten lengre p.g.a ribben, som jeg har laget ekstra lang slik at den kan brettes ned etterhvert.

Slik ser de ut hver for seg. Mønsteret til buksa er opprinnelig uten ribb i liv og fot, men jeg har gjort noen endringer som jeg syns passet. Ble fornøyd med fasongen, kommer nok til å prøve å lage et eget mønster av det.Jeg har Fredag i dag og holdt nesten på å ønske dere god helg. Veel ..

..Ha en fin dag ! ;)

 

4 kommentarer

Postet av: TrollmorDesign - Grete

hmm fredag..hehe ja jeg kommer også helt på utur med ukedagene :)

Veldig greit å lage sine egne mønster synes jeg, og når det er slike enkle med god passform må du jo bare beholde dem :)
Dato: 19.04.2012 Tid: 19:16 URL: http://trollmordesign.blogg.no

Postet av: frkbem

TrollmorDesign: Ja jeg må få tegnet ned dette, så jeg har til senere også:)
Dato: 19.04.2012 Tid: 20:20 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: janomine

Skikkelig tøff dress. Du er utrolig produktiv! I morgen har jeg fri, og da skal jeg også sy. Jeg fikk jo så god hjelp med overlocken.... ;)
Dato: 19.04.2012 Tid: 21:19 URL: http://janomine.blogg.no

Postet av: frkbem

janomine: Takker, ja det har blitt mye sying denne uken. Har en ferieuke nå, som jeg hadde tilgode fra forrige år:) Må benytte sjansen til å sy da. Så utrolig bra at overlocken ble fixa :))
Dato: 19.04.2012 Tid: 22:21 URL: http://frkbem.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits