frkbem

frkbem
40, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Jeg har strikka siden jeg var tenåring, men har hatt noen strikkefrie år. I fjor fant jeg fram pinnene igjen og i sommer ble jeg hekta på stoff og sy barneklær..da er det altså bomullsstoffer og slikt jeg mener;) Egentlig er jeg utdannet (restaurant) kokk, men ga meg for 2 år siden.Tror at siden jeg ikke er kreativ med mat lenger, så trengte jeg en annen måte å få utløp for kreativiteten. Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :)

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Mest populære

Publisert: 31.03.2012 @ 13:09 Kategori: Bukser/overdeler sett Kommentarer: 4 kommentarer

Ettersom eldste dattra er kommet hjem på påskeferie ble det litt ekstra sy tid i dag, når hun passet på lillesøstra. Disse to settene er lagd etter bestilling og er lagd av de to desidert mest populære stoffene jeg har :)

Svart interlock fra Hilco og Sydilla truckene. Buksa er velour fra Textart. Ideen til lommene har jeg fra boka "barn igjen", har tidligere lagt ut et bilde fra boka som du kan se i dette innlegget. 

Settet er i str.98


Lilla feer fra Sydilla og velour fra S&S. Str.86


Nå er syingen unnagjort for i dag. Først en dusj, så skal vi dra på butikken og handle inn det vi trenger for å lage vårruller. Hvordan jeg lager vårruller kan du se HER :)

Ha en fin Lørdag :)

4 kommentarer

Postet av: synnovesyr

Stilig sett det der:) jeg får også besøk av voksne barn i dag,det blir kos,ha en fin dag:)
Dato: 31.03.2012 Tid: 14:26 URL: http://synnovesyr.blogg.no

Postet av: janomine

Kjempefine sett. Har tenkt å bestille både trucker og feer. Har ikke bestillt fra Sydilla enda, men skal prøve dem nå. Kos dere med vårruller. Var nylig hos en kamerat som har vært tre måneder i Vietnam og da laget vi bla vårruller.
Dato: 31.03.2012 Tid: 19:25 URL: http://janomine.blogg.no

Postet av: frkbem

synnovesyr:Så koselig, en fin dag ønskes dere også:)
Dato: 31.03.2012 Tid: 19:59 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: frkbem

janomine:Takk. Vårruller er yndlings retten her i huset for tiden, snaddermat:) Det er 15% rabatt på Sydilla stoffene akkurat nå bare så du vet :))
Dato: 31.03.2012 Tid: 20:02 URL: http://frkbem.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits