frkbem

frkbem
40, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Jeg har strikka siden jeg var tenåring, men har hatt noen strikkefrie år. I fjor fant jeg fram pinnene igjen og i sommer ble jeg hekta på stoff og sy barneklær..da er det altså bomullsstoffer og slikt jeg mener;) Egentlig er jeg utdannet (restaurant) kokk, men ga meg for 2 år siden.Tror at siden jeg ikke er kreativ med mat lenger, så trengte jeg en annen måte å få utløp for kreativiteten. Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :)

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Det snør det snør..tiddelibom..

Publisert: 29.03.2012 @ 20:02 Kategori: Luer Kommentarer: 2 kommentarer

Ja det er det det gjør..osv :)

Ikke noe å si på vinterværet nei, har vært noen flotte dager med sol og snø. Håper det holder seg til vi skal dra på hytta neste uke, men med vår flaks så er nok finværet over når vi kommer oss dit. Fikk ett blinkskudd her om dagen da to ryper var på besøk i hagen vår..og så det er sagt så har det faktisk kommet ennå mere snø siden jeg tok dette bildet Mandag. Spissene som stikker opp av snøen er altså hage gjerdet vårt :))

Sydd noen luer uten fôrFikk helikopter stoffet fra Masker og sting i dag, gikk ganske kjapt å få det levert. Første gang jeg bestiller derfra. Stoffet henger allerede til tørk på vaskerommet :)Gleder meg til å sy av det, som vanlig når jeg får nytt stoff :)

Ha en fin kveld!

 

2 kommentarer

Postet av: synnovesyr

Oi da det var mye snø! her er det nesten sommer så jammen er det forskjell. Fine luer du har laget:)
Dato: 29.03.2012 Tid: 22:08 URL: http://synnovesyr.blogg.no

Postet av: janomine

Vi bor i samme landet - og her er det sommer. Blir ikke ski her i påska. Kjempefine luer. Kanskje jeg skal sy ei lue også til det settet jeg syr nå.
Dato: 29.03.2012 Tid: 23:17 URL: http://janomine.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits