frkbem

frkbem
40, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Jeg har strikka siden jeg var tenåring, men har hatt noen strikkefrie år. I fjor fant jeg fram pinnene igjen og i sommer ble jeg hekta på stoff og sy barneklær..da er det altså bomullsstoffer og slikt jeg mener;) Egentlig er jeg utdannet (restaurant) kokk, men ga meg for 2 år siden.Tror at siden jeg ikke er kreativ med mat lenger, så trengte jeg en annen måte å få utløp for kreativiteten. Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :)

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Glade astronauter

Publisert: 05.03.2012 @ 17:51 Kategori: Skjørt/kjoler Kommentarer: 3 kommentarer

Om ikke de er glade så blir iallfall jeg glad av de:) Bestilte en liten halvmeter av disse stoffene siden jeg var litt nyskjerrig på de, det blir nok garantert bestilt mere. Veldig fargerike og fine stoffer etter min smak.Astronautene finnes også i grønn og cerise. Tenkte å bestille de i cerise med stripete stoff som passer til.

Her er også et morsomt stoff jeg kommer til å bestille mere av etterhvert om flere enn meg liker det, håper det :)Stoffene er fra Svenske Liandlo, bestilt fra Textart .

Jeg satte meg ved maskinen med engang jeg kom hjem fra jobb og dette ble resultatet, en litt for stor kjole til lillemor


Stakkars lillemor som har en betennelse i øyet som ikke vil slippe taket :/
Ha en fin kveld!

 

 

3 kommentarer

Postet av: Madde K.K

Håper du har hatt en kjempe fin dag♥
Dato: 05.03.2012 Tid: 17:54 URL: http://maddekk.blogg.no

Postet av: Sirdalsrypa - Grete

hehe litt stor kjole men i et morsomt stoff i alle fall :) håper ho blir frisk igjen snart :)
Dato: 05.03.2012 Tid: 20:36 URL: http://sirdalsrypa.blogg.no

Postet av: frkbem

Sirdalsrypa:Ser ut som hun er på bedringens vei nå:)
Dato: 06.03.2012 Tid: 22:16 URL: http://frkbem.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits