frkbem

frkbem
40, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Jeg har strikka siden jeg var tenåring, men har hatt noen strikkefrie år. I fjor fant jeg fram pinnene igjen og i sommer ble jeg hekta på stoff og sy barneklær..da er det altså bomullsstoffer og slikt jeg mener;) Egentlig er jeg utdannet (restaurant) kokk, men ga meg for 2 år siden.Tror at siden jeg ikke er kreativ med mat lenger, så trengte jeg en annen måte å få utløp for kreativiteten. Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :)

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Eventyrlig kjole

Publisert: 15.12.2011 @ 22:37 Kategori: Skjørt/kjoler Kommentarer: 4 kommentarer

Har sydd kjole til lille gull i stoffet "eventyrskogen" kjøpt fra tiljamiid.com, holder også på med en body i ensfarvet brun med cerise detaljer som hun skal ha til. Skal også lage en tights i velour, som jeg tenkte skal være i orange.Noen flere luer :)Sist, men ikke minst..Jeg har endelig fått meg en egen syplass. Ikke så store plassen, men jeg slipper å ha alle sakene på spisebordet i stua. Må fremdeles klippe til der, men det er jo greit.God kveld! :)

4 kommentarer

Postet av: synnovesyr

Så fin kjole:) du er jammen produktiv og lager mye fint.Godt og ha en egen sykrok så en slipper og rydde unna hver gang spisestuebordet skal brukes
Dato: 15.12.2011 Tid: 23:34 URL: http://synnovesyr.blogg.no

Postet av: TrollmorDesign - Grete

Gratulerer med "systue" :) godt med sin egen plass, du får håe på en utvidelse senere, Jeg har også okkupert spisestua en stund, men er nå oppe på syloftet igjen, romslig og så slipper jeg å rydde etter meg :))
Dato: 16.12.2011 Tid: 06:19 URL: http://trollmordesign.blogg.no

Postet av: frkbem

TrollmorDesign:Ja det beste er jo å slippe å rydde hver gang :)
Dato: 17.12.2011 Tid: 22:41 URL: http://frkbem.blogg.no/

Postet av: frkbem

synnovesyr:Takk, ja det er fint med egen plass, men ikke så sosialt da:)
Dato: 17.12.2011 Tid: 22:42 URL: http://frkbem.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits