frkbem

frkbem
40, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Jeg har strikka siden jeg var tenåring, men har hatt noen strikkefrie år. I fjor fant jeg fram pinnene igjen og i sommer ble jeg hekta på stoff og sy barneklær..da er det altså bomullsstoffer og slikt jeg mener;) Egentlig er jeg utdannet (restaurant) kokk, men ga meg for 2 år siden.Tror at siden jeg ikke er kreativ med mat lenger, så trengte jeg en annen måte å få utløp for kreativiteten. Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :)

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Fleece kjole

Publisert: 19.11.2011 @ 11:52 Kategori: Skjørt/kjoler Kommentarer: 4 kommentarer

Har sydd en fleece kjole i dag, uten mønster..eller dvs at jeg prøvde å lage et mønster. Blir nok ikke noe salgsobjekt til søndagsmarkede denne, men skal prøve meg igjen med noen forandringer. Men den ble nå ganske søt da :)

Jeg har lyst til å prøve rullefall sømmen på babylocken nederst..men så kom jeg på at jeg har ikke rød overlock tråd. Så irriterende at man ikke bare kan dra å kjøpe, må bestille på nett og det tar sin tid..og sikkert enda mere tid nå når det nærmer seg jul.Jeg holder på å klippe til en genser til mini gullongen, den skal være til en velour bukse jeg sydde tidligere. Har nå to gensere som er ferdig klippet, så er det bare å få tida til å lage de ferdig. Jobb i kveld og i morgen tidlig..Så får jeg besøk av en god venninne i morgen..gledings:)

God Lørdag ;)

4 kommentarer

Postet av: Kristina, mamma til en Prins!

kan du ikke bruke hvit tråd? Syns det hadde vært fint jeg:) Kjøpe søt kjole:)
Dato: 19.11.2011 Tid: 12:48 URL: http://kristinapokerface.blogg.no

Postet av: synnovesyr

Søt kjole:)har sydd noen fleecekjoler jeg og,er morsomt og lage disse.Ha en fin helg:)
Dato: 19.11.2011 Tid: 18:49 URL: http://synnovesyr.blogg.no

Postet av: TrollmorDesign - Grete

Den ble søt :)Jeg kjøpte søte små røde og hvite "pomponger" i metervis på stoff og still, slike kan du jo også kante med nederst :))
Dato: 20.11.2011 Tid: 09:49 URL: http://trollmordesign.blogg.no

Postet av:

Takk for gode tips, kan tenke meg å prøve både med hvit søm og ponponger :)
Dato: 20.11.2011 Tid: 22:09 URL:

Skriv en ny kommentar

hits