frkbem

frkbem
40, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som ønsker å inspirere og bli inspirert av andre. Jeg har strikka siden jeg var tenåring, men har hatt noen strikkefrie år. I fjor fant jeg fram pinnene igjen og i sommer ble jeg hekta på stoff og sy barneklær..da er det altså bomullsstoffer og slikt jeg mener;) Egentlig er jeg utdannet (restaurant) kokk, men ga meg for 2 år siden.Tror at siden jeg ikke er kreativ med mat lenger, så trengte jeg en annen måte å få utløp for kreativiteten. Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :)

Meny

Søk

Widgets

Norske blogger

Søtt padde mønster

Publisert: 19.10.2011 @ 19:24 Kategori: Overdeler Kommentarer: 0 kommentarer

Har sydd en ny tunika i dag med ett søtt paddemønster på.Stoffet er fra http://www.stoffogstil.no/Katalog/Mode.aspx?group_id=7516   Opprinnelig falt jeg for det brune stoffet med de lange hundene på, men når jeg skulle bestille mere av det så var det midlirtidig utsolgt. Derfor ble det disse i stedet for


..og ja ribben på halsen er skeiv, jeg er fremdeles ikke helt godvenn med ribben men det kommer seg:)

Passer til denne buksa som  jeg har sydd tidligereEr ikke helt ferdig med tunikaen, det er noe kanting igjen pfff....liker ikke ribb! :) 

Jeg har fått bihulebetennelse og har skikkelig kuppelhue, så jeg fant ut at det passer bedre å strikke enn å bråke med symaskin på en dag som denne. 

Ha en fin kveld!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits