frkbem

frkbem
40, Hammerfest
Sy og strikkeglad dame som nsker inspirere og bli inspirert av andre. Jeg har strikka siden jeg var tenring, men har hatt noen strikkefrie r. I fjor fant jeg fram pinnene igjen og i sommer ble jeg hekta p stoff og sy barneklr..da er det alts bomullsstoffer og slikt jeg mener;) Egentlig er jeg utdannet (restaurant) kokk, men ga meg for 2 r siden.Tror at siden jeg ikke er kreativ med mat lenger, s trengte jeg en annen mte f utlp for kreativiteten. Legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. velkommen innom :)

Meny

Sk

Widgets

Norske blogger

Lam nam nam

Publisert: 23.04.2011 @ 16:25 Kategori: mat Kommentarer: 0 kommentarer

Pskens lammelr med frisk broccoli, blomkl, brunsaus og "husets" fltepoteter er n inntatt..og om jeg fr si det sjl, s va det virkelig godt :)



Frst beiner jeg ut steika, men lar det yttetste beinet vre igjen.

Deretter gnir jeg inn chili, hvitlk, salt, pepper og frisk kruspersille



S surrer jeg steika med hyssing og deretter bruner jeg den i en godt oppvarmet stekepanne.





Oppi formen bruker jeg kutta grnnsaker. I dag hadde jeg lk og gulrot i kjleskapet, kuttet det opp og hadde steika opp. heller deretter p vann for f god kraft til sausen. Jeg kokte ogs beinet som jeg tok ut av steika med de samme grnnsakene.

Jeg bruker steketermometer og stekte den til 68 grader (p 200 grader). Pakket den inn i aluminiumsfolie og s ble det slik at den hvilte en halvtime..ikke alltid lett beregne tid nr man har smbarn i hus :)



Da var steika ferdig og den ble skikkelig saftig og mr. Om jeg skulle stekt den helt etter min smak hadde jeg ville hatt den mer rosa..men ettersom mine foreldre var invitert, s ble den litt mer stekt. Far er ikke s glad i rosa kjtt, da blir det snn :)



Bruker du/dere spise lammelr p pskeaften?

Jeg har forresten presentert bloggen min p Bloggurat.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits